2011-12: Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ... TREBLE

Πρωτάθλημα Γυναικών Σάμου

Πρωτάθλημα Γυναικών Ζ' Περιφέρειας (Χίος) 

Πρωτάθλημα Κορασίδων Σάμου

 

Πρωτάθλημα Κορασίδων Ζ' Περιφέρειας (Αθήνα)

  

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Σάμου

   

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Ζ' Περιφέρειας (Σύρος)

Τουρνουά


Τουρνουά Κορασίδων (Πυθαγόρειο)


Τουρνουά Mini Volley σε Πυθαγόρειο και Σύρο

Beach Volley Camp

Οι... τέσσερις Σωματοφύλακες

Αν η φετινή χρονιά ήταν ιστορική για την ομάδα βόλεϊ του Πολυκράτη, αφού κατέκτησε όλους τους τίτλους στα τοπικά πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχε, το ίδιο ξεχωριστή ήταν και για τέσσερις από τις νεαρές μας αθλήτριες. Η ΑΝΙΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ, η ΕΛΕΝΑ ΜΥΛΙΩΤΟΥ, η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ και η ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΤΟΡΟΥ, όλες στα 15 τους χρόνια, ήταν αυτές που συμμετείχαν στην κατάκτηση και των τριών τίτλων, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό στην ιστορία του συλλόγου και έγραψαν στην ιστοσελίδα του Πολυκράτη τις εντυπώσεις τους από όσα έζησαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

ΑΝΙΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ
Φέτος ήταν μια από τις πιο καλές χρονιές μας, αφού καταφέραμε να πάρουμε και τα τρία πρωταθλήματα. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, γιατί είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και έλειπε ο προπονητής μας. Με πολλή δουλειά όμως τα καταφέραμε και πετύχαμε τους στόχους μας. Αγαπώ πολύ τα κορίτσια της ομάδας και τους προπονητές μας και εύχομαι να δουλεύουμε μαζί για πολλά χρόνια ακόμη.

 

ΕΛΕΝΑ ΜΥΛΙΩΤΟΥ
Η χρονιά που μας πέρασε, ξεκίνησε με πολλή δουλειά στις προπονήσεις, όπως και οι προηγούμενες. Η διαφορά ήταν ότι, μετά από χρόνια, καταφέραμε να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα γυναικών. Ο χρόνος πέρασε, η ομάδα «έδεσε» και η κατάκτηση του πρωταθλήματος δικαίωσε τους κόπους μας. Ολα όσα πετύχαμε ήταν αποτέλεσμα της "χημείας" που είχε η ομάδα μας.
Ηταν μια σεζόν που προσωπικά θα θυμάμαι όταν κάποτε θα σταματήσω το βόλεϊ. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μας που μου έμαθαν να σκέφτομαι διαφορετικά, τόσο στο γήπεδο όσο και στη ζωή μου. Ελπίζω του χρόνου να κερδίσουμε και πάλι όλα τα πρωταθλήματα και να ανταμειφθούν οι κόποι μας για μια ακόμη φορά.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Η φετινή χρονιά ήταν καταπληκτική. Απέκτησα αρκετές εμπειρίες, αφού έπαιξα και στις τρεις ομάδες και λυπάμαι που την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι στην ομάδα των Παγκορασίδων. Ολα τα κορίτσια της ομάδας ήταν καταπληκτικά. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και τις ευχαριστώ για την υποστήριξη, τη βοήθεια και την αγάπη τους. Είμαι σίγουρη πως κάθε χρονιά θα αποδεικνύουμε τι αξίζουμε, δείχνοντας τον καλύτερό μας εαυτό σε όλους τους αγώνες.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΤΟΡΟΥ
Για μένα ήταν η πρώτη χρονιά που παίζω βόλεϊ και χαίρομαι που αυτό έγινε στον Πολυκράτη και κερδίσαμε μετάλλια και κύπελλα. Πιστεύω πως τα πήγαμε καλά, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα στους αγώνες που δώσαμε εκτός Σάμου.ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Volleyball © 2007
Σχεδιασμός-Ενημέρωση:
Ζαχαρίας Νικολαϊδης